Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα καρτέλα στο μενού του Xbox θα λέει το χρόνο που αφιερώσατε σε κάθε game

*
Η Microsoft θέλει να σας δείξει πόσο έχετε παίξει κάθε game στο Xbox σας, με ένα χαρακτηριστικό που θα μαρτυρά σύντομα το σχετικό χρόνο. Η λειτουργία αυτή είναι στην παρούσα χρονική στιγμή σε φάση δοκιμών, αλλά οι χρήστες του Xbox Update Preview μπορούν να το απολαύσουν από τώρα. Όπως σημειώνει και η ίδια η αμερικανική εταιρεία στο Xbox Blog, τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να δουν πόσο χρόνο έχουν παίξει ένα game, αλλά και περισσότερα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που αφορούν την ίδια τη δράση. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα διατεθεί σε όλους αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά σίγουρα είναι ευπρόσδεκτο και έχουμε δει και ότι οι gamers το εκτιμούν όταν το βρίσκουν μέσα από το λειτουργικό της ίδιας της κονσόλας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*